RIJDT U OOK MEE VOOR HET GOEDE DOEL?!

G-TEAM van voetbalvereniging D.V.V.C.

In het voorjaar van 2008 werd op initiatief van Tom Schoormans en Marion van den Bemd het idee geboren om bij DVVC een G-voetbalteam op te gaan richten.. G-teams zijn teams met voetballende kinderen met een beperking. Dit jaar bestaat het G-team van DVVC alweer 14 jaarGedragen door veel vrijwilligers, die wekelijkse trainingen verzorgen om het team klaar te stomen voor de reguliere KNVB competitie voor G-teams verdienen zij veel erkenning.

In september 2022 wordt in Dongen wederom een groot toernooi georganiseerd met deelname van een groot aantal G-teams van andere clubs. De organisatie daarvan is een hele klus en dat verdient veel waardering maar men kan ook een financiële ondersteuning goed gebruiken. Vanwege dit sympathieke en maatschappelijke doel zal de Lionsclub Donge Vallei het toernooi sponsoren door een deel van de opbrengst van de rally die op 3 juli 2022 wordt georganiseerd ter beschikking te stellen.

Vluchtelingen uit Oekraïne

Een deel van de opbrengst zal ter beschikking worden gesteld aan de opvang van Oekraïense vluchtelingen in de Donge Vallei regio.