RIJDT U WEER MEE VOOR HET GOEDE DOEL?!

De Rally

Op 3 juli starten we in Dongen en we eindigen in Loon op Zand.

Waarom Loon Op Zand?  Onze club is uitgebreid met Lions-leden van Loon Op Zand, Kaatsheuvel, Udenhout en De Moer. Hierdoor hebben we méér deelnemers en kunnen we méér betekenen voor onze Goede Doelen.

Alle auto’s van modern tot klassiek en natuurlijk eventueel volledig elektrisch zijn welkom. 

Dagprogramma

De rally zal een enigszins gewijzigde opzet krijgen. We beginnen iets later dan normaal en eindigen met een aangeklede en uitgebreide borrel. Gezelligheid staat voorop terwijl de echte autoliefhebber ook aan zijn trekken komt. 

Voor nu een korte globale dagindeling: 

10.30
11:30 
12.00 
17:00
20:00

Ontvangst van de equipes
Uitleg Rally
Vertrek equipes
Aankomst equipes
Einde Rally

Binnenkort wordt de datum for 2023 bekend gemaakt

Kosten

Kosten voor deelname aan deze dag bedragen €195,00 per equipe. Een equipe bestaat uit 2 personen, een chauffeur en een navigator. Deze prijs is inclusief koffie met wat lekkers aan het begin van de dag, een lunchpakket en een aangeklede borrel aan het einde van de dag.

Oh ja, en natuurlijk een prachtige route, veel spelelementen en gezelligheid. Een all-in prijs dus! 

In het geval dat u wilt deelnemen met meer dan 2 personen in 1 auto, dan bedraagt de meerprijs €60,00 per extra persoon.

Organisatie

Lionsclub Donge Vallei is de initiator van deze rally. Er is een commissie samengesteld die zich met de organisatie bezighoudt.
De commissie bestaat inmiddels uit 7 personen, te weten;
Joop van der Holst, voorzitter, Sander Kock, Jan Havermans, Henk Dekker, Harold Dingemans, Sigrid van Beek en Mylène Koeken-Segers.

Voor een evenement als deze zijn we natuurlijk met alle leden van de Lionsclub Dongen Vallei druk bezig om het te laten slagen en er een super gezellige dag van te maken. 

Wilt u meer weten over onze Lionsclub en wat wij allemaal doen? Kijk dan eens op www.lionsclubdongevallei.nl